Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 
dsc-8362-tbv-website

Zeilen Haven

Er is les voor jeugd van 8 tm 14 jaar op ons jachthavencomplex in Zaandam. Deze opleiding wordt gegeven door enthousiaste instructeurs, in onze verenigingsbootjes (optimisten) en volgens de CWO richtlijnen. Lessen worden gegeven in de zomerperiode, door de week in de avonduren en worden afgesloten met een ZO-diploma.

Beginners / ZO I :

Voor jeugd zonder zeilervaring is er medio april de eerste zeilles in een zwembad. Daar leren ze spelenderwijs dat omslaan geen probleem is. Vervolgens zijn er circa 11 lessen op door de weekse avonden waarin de beginselen van het zeilen worden geleerd.

Gevorderd / ZO II : 

Tijdens circa 11 lessen op een door de weekse avond krijgt de jeugd het zeilen onder de knie. Tevens is er de mogelijkheid om in te haken bij de Zeil-challenge een jaarlijkse jeugdzeil wedstrijddag die met omliggende verenigingen georganiseerd wordt & eventueel Alkmaar Open.

Laatste jaar / ZO II+ :

In dit laatste jaar worden tijdens circa 11 door de weekse avonden de kneepjes van het zeilen bijgebracht en komt ook het wedstrijdzeilen aan de orde. Tijdens de Zeil-challenge & Alkmaar Open kan de jeugd alle zeil skills volop gebruiken.

Kijk voor de data in de Jeugd Agenda

Ga voor aanmelden naar Jeugd inschrijven zeilles

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!