Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Ons eiland

Alkmaardermeercommissie

De AlkmaarderMeerCommissie (AMC) houdt toezicht en draagt zorg voor het onderhoud van ons prachtige verenigingseiland op het Alkmaardermeer. Denk hierbij aan wekelijks grasmaaien, onderhoud aan werktuigen en gereedschappen en van steigers en de opstallen. In het naseizoen houden wij ons bezig met het opschonen van de slootjes en het snoeien van grote struiken en bomen. Ook demonteren wij alle losse speeltoestellen. Om het riet en de grond op ons eiland gezond te houden wordt er in de winterperiode bij de juiste weersomstandigheden en met de benodigde vergunning riet gebrand.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Om het vele onderhoudswerk te kunnen blijven uitvoeren organiseren wij 2x per jaar (Mei en September) een gezellig klussenweekend waar jij je voor kunt aanmelden bij één van de commissie leden, of door het invullen van het KLUSformulier. De exacte data vind je in onze agenda of ga naar de optie Agenda via de Homepagina waar alle activiteiten van de vereniging zijn te vinden.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij kunnen tijdens dit weekend een aantal extra onderhoudswerkzaamheden uitvoeren welke gedurende het seizoen niet altijd lukken. Het klusweekend is (naast dat er natuurlijk wordt geklust) een supergezellig vrijwilligers weekend! 

Nieuwsgierig? Kijk snel eens in ons fotoalbum voor een impressie.

https://www.zvdeonderlinge.nl/fotoboek/eiland

Wij hopen je snel te mogen begroeten op ons eiland!

De AlkmaarderMeerCommissie

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!