Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Locatie

Welkom in de haven van Zeilvereniging De Onderlinge gelegen aan De Poel een zijtak van de Zaan. Het adres van de haven is Diederik Sonoyweg 11, 1509 BR Zaandam. Bereikbaar met trein via station Zaandijk Zaanse schans.  

Looproute station - jachthaven ( 15 min )

Klik op afb voor vergroting

Havenmeester 

Tussen 17.00 en 18.00 uur is de havenmeester aanwezig, voor vragen, betalen liggeld en aanschaf tag (zie toegang). 

Eventueel is de havenmeester bereikbaar op telefoonnummer 0681758727 (voicemail wordt tussen 17.00 en 18.00 uur uitgeluisterd) of email: retseemnevah.[antispam].@zvdeonderlinge.nl. 

WiFi

Op de haven is Wifi aanwezig met SSID zvdeonderlinge, de code is op te vragen bij de havenmeester.

Camera's

De haven en het haventerrein worden 24 uur per dag met camera’s bewaakt en er vinden opnames plaats.  

Ligplaatsen

havenoverzicht-zo

Als passant kun je gebruik maken van de vrije ligplaatsen vermeld in een lijst welke naast het overzicht haven op de meldsteiger hangt. In het overzicht ligplaatsen kun je zien of de box groot genoeg is voor jouw schip. Overtuig je eerst, voor je er naar toe vaart, of de box daadwerkelijk vrij is, een andere passant zou je voor geweest kunnen zijn.

Faciliteiten

Een wasgelegenheid, douches en toiletten vind je op de kop van de grote loods, ingang tegenover het bruggetje. Voor het legen van een chemisch toilet vind je een stortbak bevestigd aan de grote loods, havenzijde. Op de meldsteiger is een vuilwaterpomp aanwezig voor fecaliën en grijswater, niet voor bilgewater of olie. Bij het ingangs hek van de grote loods vind je een depot voor afgewerkte olie en bilgewater die op verzoek geopend worden door de havenmeester. 

Toegang

Het haventerrein kun je via de loopdeuren in de toegangshekken 24 uur per dag verlaten. Het betreden van het haventerrein is echter alleen mogelijk met gebruik van tag. Deze tag  (elektronische sleutel) met envelop kun je bij de havenmeester tegen een borg verkrijgen zie hiervoor onze tarieven op de website. Je schrijft dan naam, adres en bankrekeningnummer op de envelop en deze envelop kun je gebruiken om de tag, voor je wegvaart uit de haven, in de daarvoor bestemde bus onder het havenkantoor te deponeren waarna de borg binnen 4 weken op jouw rekening wordt gestort. 

Tarieven

Een overnachting wordt volgens onze tarieven lijst, te vinden op de website via de Home pagina, Vereniging, Tarieven, per meter in rekening gebracht, dit is inclusief het gebruik van walstroom en water.  

Tarieven

 

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!