Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 
bouwen-eiland

Op ons eiland is buiten recreatie altijd wel wat te doen zo ook onderhoud, geef je op voor één van van de weekenden / dagen met dit formulier 

 

Klusweekend op ons Eiland

 

Jaarlijks organiseren wij een gezellig klusweekend op ons eiland!

In het voor,- of najaar organiseren wij meestal een gezellig klusweekend. Leden kunnen dan meehelpen met diverse uiteenlopende klussen zoals; de sloten opschonen, schilderwerkzaamheden, snoeien van takken en bomen of reparatiewerkzaamheden aan de opstallen of steigers. Er is altijd voor iedereen wel een klusje te doen wat je leuk vindt. Zodra wij weer een klusweekend organiseren plaatsen wij dit op onze website en ontvangt ieder lid een email om je aan te kunnen melden. Kijk dus met enige regelmaat op onze website en hou je email goed in de gaten!

Als je zin hebt om een keer mee te komen helpen met klussen meld je dan aan middels dit aanmeldformulier!

Wij hopen je snel eens te mogen begroeten op het klusweekend!

Met vriendelijke groet,

De AlkmaarderMeerCommissie

 

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!