Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 
bouwen-eiland

Op ons eiland is buiten recreatie altijd wel wat te doen zo ook onderhoud, geef je op voor één van van de weekenden / dagen met dit formulier 

Aanmelding Klussenweekend Eiland

Op zaterdag 4 en zondag 5 mei is er weer klussenweekend op ons eiland!

Met véél enthousiasme onderhouden wij ons prachtige eiland aan het meer. Om het eiland voor iedereen veilig en toegankelijk te houden en om te kunnen blijven genieten van al het moois wat ons unieke eiland te bieden heeft, voeren wij diverse (jaarlijkse) klussen uit zoals: snoeien, streamen, maaien, graven, bouwen, timmeren, schilderen en ga zo maar door.. 

Voor een aantal van bovengenoemde klussen organiseren wij 2x per jaar een gezellig klussenweekend op ons eiland en kunnen wij jou extra hulp héél goed gebruiken!

Dus vind je het leuk om onze vereniging eens een handje te helpen??

Meld je dan snel aan middels het aanmeldformulier...alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Almaardermeercommissie

 

Beveiligings code Beveiligings code

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

 

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!