Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 
dsc-8295

Zeilen Eiland

Jeugdleden (vanaf 7 jaar) zijn in de zomerweekenden van harte welkom om zeillessen te volgen op ons verenigingseiland in het Alkmaardermeer.

De trainingen worden gegeven door enthousiaste instructeurs/ouders en er is een erg gezellige jeugdgroep die meedoet aan deze lessen. Ook de zeilwedstrijden waar we deze zeildagen mee afsluiten zijn erg populair en er wordt één keer per jaar een geweldig zeilkamp georganiseerd. De deelnemers brengen hun eigen optimisten of splashes mee naar het eiland.

Veel van onze jeugdzeilers doen mee aan de Zeil-challenge, een jaarlijkse jeugdzeil wedstrijddag die met omliggende verenigingen geörganiseerd wordt. En ook tijdens Alkmaar Open kunnen de zeilers hun krachten meten.

Kijk voor de data in onze Agenda of via de optie Agenda vanaf de Homepagina waar alle activiteiten van de vereniging zijn te bekijken

Bij vragen mail naar: dguej.[antispam].@zvdeonderlinge.nl

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!