Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 
aanmelden-zo

Aanmelding ZO

Leuk dat je voor het lidmaatschap van onze vereniging hebt gekozen.

Bij inschrijving geef je de NAW- en bootgegevens op, daarnaast geef je aan van welke opties je gebruik wilt maken.

Op het moment dat je aangeeft alleen lid te worden om gebruik te maken van het eiland ben je naast de contributie ook een evenredigheidsbijdrage  verschuldigd (de opbouw van de bijdrage staat vermeld onder tarieven).

Vraag je Zomer en/of Winterstalling aan en er is nog geen plek beschikbaar, maar je wilt wel op de wachtlijst geplaatst worden, dan dien je ook de evenredigheidsbijdrage te betalen (dit geldt ook als je bij gebruik eiland "nee" aangeeft). Zodra er een plek beschikbaar komt zal deze bijdrage verrekend worden met de stallingskosten.  

Je lidmaatschap is pas actief als de inschrijving door beide partijen is bekrachtigd en het inschrijf, lidmaatschapsgeld en eventuele evenredigheidsbijdrage is betaald. 

Aanmeldingsformulier    

Ondergetekende geeft zich op voor Zeilvereeniging "De Onderlinge" als

Ik wil graag lid worden van de vereniging omdat ik:

* zijn verplichte velden. Middels verzending verklaart bovengenoemde de verschuldigde contributie en het eventuele entreegeld binnen 14 dagen na bericht van acceptatie als lid te zullen betalen

Beveiligingscode Beveiligingscode

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!