Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Intro jeugdzeilen


Jeugd

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor alle jeugdactiviteiten en voor de opleidingen die voor de jeugdleden worden georganiseerd. Eén van de mogelijkheden binnen onze vereniging is namelijk het volgen van een jeugd-zeilopleiding.

Er is les voor jeugd van 8 tm 14 jaar op ons jachthavencomplex in Zaandam. Deze opleiding wordt gegeven door enthousiaste instructeurs, in onze verenigingsbootjes (optimisten) en volgens de CWO richtlijnen. Lessen worden gegeven in de zomerperiode, door de week in de avonduren.

Voor onze jeugdleden (vanaf 7 jaar) zijn in de zomerweekenden zeillessen en wedstrijden op ons verenigingseiland in het Alkmaardermeer en wordt er één keer per jaar een zeilkamp georganiseerd. Deelnemers hebben een eigen optimist of splash.

Veel van onze jeugdzeilers doen mee aan de Zeil-challenge & Alkmaar Open.

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!