Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Winterstalling

Geplaatst op 31-10-2015  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jachthavencommissie

Winterstalling

 

De winterstalling is weer in volle aantocht. Met vele handen licht werk staat als een paal boven water, die overigens allemaal recentelijk weer gecontroleerd zijn in de haven. Het is natuurlijk een vast gegeven en wat wij niet genoeg kunnen benadrukken dat iedere eigenaar bij zijn eigen boot aanwezig moet zijn en als verenigings lid ook meehelpt met het stallen van andere boten. Natuurlijk kunnen wij van de jongere generatie niet verwachten dat zij de hele week aanwezig zijn maar één dag of dagdeel moet toch tot de mogelijkheden behoren. Het actuele schema van het stallen vindt u via de home pagina op onze website via de link "detailplanning" ondergebracht bij "jachthaven" , "data berging" of via deze LINK. Even ter opfrissing, denkt u er wel om de gas en benzine tanks uit de boot te verwijderen en dat er alleen met afzuiging geschuurd mag worden. 

Rest ons iedereen veel stallings genot toe te wensen en dat de boot er voor het volgende seizoen maar weer prachtig bij mag liggen. 

 

Jachthavencommissie.

 

 


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

 

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!