Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Versoepeling regels t.a.v. corona-virus

Geplaatst op 08-05-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur  -  Bron: Overheid - RIVM

Beste Onderlingers.

 

Velen zullen blij zijn dat hun boot weer te water is. We kunnen weer gaan genieten van alles wat watersport te bieden heeft.

Dat neemt echter niet weg dat er nog altijd beperkingen zijn zowel op de haven als het eiland. Ondanks de verruiming in de regelgeving van de overheid blijven een aantal regels van kracht.

Centraal hierin staat het 1,5 meter afstand houden.

Praktisch betekent dit dat kantine en toiletgebouw gesloten blijven. Ook de 1 persoonregel op de steigers blijft gehandhaafd. Verder blijven de regels over niet meer dan 2 personen bij elkaar, tenzij uit 1 gezin van kracht. Al deze regels kun je terug vinden op de site van de overheid.Rijksoverheid coronavirus-covid-19

Als algemeen bestuur gaan we ervan uit dat jij je aan deze regels zult houden. De verantwoordelijkheid of dat zo is ligt echter uiteindelijk bij jou zelf. Wij kunnen slecht wijzen op de regelgeving en de gemaakte afspraken. Indien er echter door ongewenst gedrag bekeuringen uitgedeeld worden op de haven of op het eiland dan is dat jouw eigen verantwoordelijkheid. De vereniging aanvaard hiervoor geen enkele aansprakelijkheid en zal eventuele schade op de veroorzaker verhalen.

In geval van opzettelijk negeren van de aanwijzingen en corona-regels is het bestuur gehouden Handhaving daarover te informeren.

Kortom geniet allen van het resterende vaarseizoen, maar doe dat op een verantwoorde manier zodat jezelf en anderen gezond blijven en boetes van handhaving, politie en/of havendienst uitblijven.

Met vriendelijke groet,

Namens het algemeen bestuur

Jos Brouns, voorzitter


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!