Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Truckrun 2018

Geplaatst op 12-07-2018  -  Categorie: Jachthaven  -  Auteur: JHC

Truckrun 2018

 

De Truckrun 2018 die 8 september door de Zaanstreek rijdt, telt zo’n 125 vrachtwagens en 70 motoren met als bijrijder mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.

Het levert langs de route ook vaak een brok in de keel op bij het zien van zoveel blije gezichten van passagiers en chauffeurs.

De tocht vertrekt en eindigt bij het terrein van de ZVV aan de Diederik Sonoyweg. Voor de begeleiding zijn zo’n 250 vrijwilligers in touw: 125 chauffeurs, 70 motorrijders en op het terrein 40 tot 50 vrijwilligers. Onze vereniging heeft zijn medewerking toegezegd, in de vorm van het ter beschikking stellen van het pleintje achter de kleine loods voor het stallen van de motoren. Hiervoor zal het hek die dag openstaan en onze parkeerplaats aan die zijde afgesloten worden voor niet leden. Tevens zal de toegang tot de haven vanaf het pleintje worden geblokkeerd. De organisatie van de truckrun heeft 3 man aangewezen om alles in goede banen te leiden. Nu maar hopen dat het weer wil meewerken om er een geslaagde dag van te maken.


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

 

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!