Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Three Peaks Yacht Race 2022

Geplaatst op 16-06-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Secretaris  -  Bron:

Beste (bestuurs)leden,

Wij, ZO leden Egge Renaud en Rob Vooren gaan binnenkort een bijzonder zeilavontuur aan. Twee keer (2020 en 2021) mocht het vanwegede Covid malaise niet lukken maar volgens het scheepsrecht gaat het nu in 2022 toch echt gebeuren: deelname aan de Three Peaks Yacht Race. Een bijzondere zeilwedstrijd van Wales naar Schotland.
Wellicht is het voor de ZO leden leuk en of interessant om dit avontuur van twee ZO-leden te volgen. Dat kan op verschillende manieren. Daarover hieronder meer informatie.
Het zou leuk zijn als de ZO hier op de website en of in een Nieuwsbrief de leden attent maakt. Bij de ARZV, waar wij ook lid van zijn, is hier zeer enthousiast op gereageerd. 
Wij zullen daar in het komend winterseizoen een presentatie over ons avontuur verzorgen. We zijn graag bereid dat ook bij de ZO te doen mocht daar interesse voor zijn.
Zie onderstaand de mail met info en links die we onlangs aan onze volgers en ambassadeurs stuurde. 
Ons team heet Food for Flow naar de naam van het bedrijf van Ilse Vooren die initiatiefnemer is van dit avontuur. Daarin vind je diverse links naar info over de wedstrijd (inclusief een korte trailer), ons team en het goede doel dat we met onze deelname dienen. Het is gebruik dat deelnemende teams een goed doel supporten en wij hebben gekozen voor de Mentelity Foundation van de onlangs overleden paralympisch snowborder Bibian Mentel.We zijn te volgen want zowel zeilend als fietsend en lopend krijgen we GPS trackers mee. De wedstrijd is vanaf de start op 9 juli te volgen op de website van de organisatie Three peaks | Barmouth to Fort William Three Peaks Yacht Race | Wales. Daar worden naast de posities van de deelnemende teams ook specificaties van de zeil- en looptrajecten vermeld.Een andere manier is om de gratis app YB Races te downloaden en daarin de Three Peaks Yacht Race 2022 te selecteren. Die geeft een beeld van de posities maar geen specificaties. Uiteraard zullen we voor een zo goed mogelijk resultaat gaan. Maar niet ten koste van alles. Als we vóór de deadline op vrijdag 15 juli 18.00 uur als laatste finishen en lopers, zeilers en boot zijn nog heel, dan is het voor ons 100% geslaagd! 
We gaan het zien en beleven….
We krijgen GPS trackers mee. De wedstrijd is vanaf de start op 9 juli te volgen op de website van de Three Peaks Yacht Race maar ook via de gratis te downloaden app YB Races (na downloaden de Three Peaks Yacht Race 2022 selecteren). 
Hartelijke groet,
Egge Renaud en Rob Vooren

 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!