Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Tewaterlating en 4 weken

Geplaatst op 03-02-2021  -  Categorie: Jachthaven  -  Auteur: Jachthavencommissie

Beste leden,

Op dit moment zijn wij druk bezig met plannen van de tewaterlating winterstalling en het bergen van de 4 weken periode. Alles is afhankelijk van RIVM voorschriften t.a.v. COVID-19 en zijn gemuteerde versies.

De planning is om eind deze week de ruwe data op de website te publiceren. Vanaf dat moment is het zaak onze website regelmatig te bezoeken en kijken naar een gedetailleerde planning welke via deze link Planning tewaterlating leden of  onze website Home; Haven; Stalling; Planning tewaterlating benadert kan worden met je inloggegevens. Door verschillende mutaties in de zomerstalling kan het heel goed mogelijk zijn dat je van box gaat veranderen om een optimaal stallingspercentage voor de vereniging te realiseren. Als jouw boot onderdeel is van een verplaatsing krijg je daar begin maart persoonlijk bericht van.  

Verder vragen wij, indien gewenst en je hebt geen overeenkomst,  je op tijd op te geven voor de 4 weken periode wat via de website geregeld kan worden met deze link jachthaven aanvraag 4 weken stalling.

Jachthavencommissie


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!