Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Tewaterlating

Geplaatst op 05-03-2021  -  Categorie: JHC  -  Auteur: Jachthavencommissie

Beste Winterstallers,

Onder voorbehoud van nieuwe of herziene beperkingen opgelegd door de overheid i.v.m. het Coronavirus start de tewaterlating van de winterstallers op zaterdag 3 april.

Met de huidige nog geldige beperkingen lijkt ons niets in de weg te staan om te starten met de tewaterlating. Houdt onze website,  je mailbox en het dagelijkse nieuws echter goed in de gaten.

 

Op de website heb je al kunnen zien dat de gehele tewaterlating van 3 april doorloopt t/m 10 april, exclusief de twee Paasdagen 4 en 5 april. De detailplanning, per dagdeel, voor het tewaterlaten van de winterstallers kun je via de onderstaande link bekijken. Daarvoor moet je wel inloggen en heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je zal zien dat er een ochtend- en middagsessie staat gepland. De vaartuigen gaan in een vaste volgorde te water, daardoor is het niet mogelijk te schuiven in de planning!

Heb je geen zomerstalling in onze haven voor je boot, zorg dan dat je boot z.s.m. onze haven verlaat.

De dagelijkse werkzaamheden starten elke ochtend om 08.30 uur en eindigen omstreeks 12.00 uur. De middagen starten om 13.00 uur en eindigen zodra aan de planning is voldaan.

 

Link:    https://www.zvdeonderlinge.nl/planning-tewaterlating-leden

Mocht je de inloggegevens kwijt zijn, dan kun je een mail naar tci.[antispam].@zvdeonderlinge.nl sturen met vermelding van jouw naam en lidnummer (debiteurnummer).

 

Let op!

Als gevolg van het Corona beleid vragen wij je om de basisregels opgesteld door het RIVM in acht te nemen, zoals houdt 1,5 meter afstand onderling en ook 1,5 meter van de vrijwilligers. In de loodsen is het dragen van een mondkapje verplicht en we adviseren om het mondkapje ook buiten op het haventerrein te dragen. Kom alleen (1 persoon) naar de haven voor het tewaterlaten van je boot en alleen op dat dagdeel waarop je boot gepland staat. Dus als je boot ’s middags gepland staat, kom dan niet ‘s ochtends al naar de haven, maar zorg wel dat je op tijd bent.

 

Desinfecteer je handen regelmatig en bij klachten kom dan niet zelf naar de haven, maar zorg voor vervanging. Je wacht op gepaste afstand van overige leden en de vrijwilligers tot je boot naar de kraan wordt gebracht. Nadat je boot vervolgens te water is gegaan, vaar je of direct naar je thuishaven of je meert je boot af op de aan jou toegewezen ligplaats en verlaat daarna het haventerrein. Zo voorkomen we dat er onnodig veel mensen op het haventerrein aanwezig zijn

 

De toiletten op het haventerrein zijn toegankelijk, maar let op niet meer dan 1 persoon tegelijk in de toiletruimte. Het clubhuis blijft gesloten voor degenen die komen voor het tewaterlaten van hun boot. Excuus voor dit ongemak, maar wij rekenen op je medewerking en begrip.

De Jachthavencommissie


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!