Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Secretaris wie o wie

Geplaatst op 21-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Beste Onderlingers,

 

Zoals je op de website kunt zien is de functie secretaris binnen ons bestuur al een langere periode vacant. Gelijk met het stemformulier van de afgelopen digitale najaarsvergadering hebben wij de vraag gesteld of je secretaris wilt worden. De vorige en nu nog interim secretaris is ruimschoots over zijn van tevoren aangegeven termijn heen. Na het tellen van de digitale stemmen en inschrijvingen gaf dit het bestuur goede hoop op een nieuwe secretaris, 10 aanmeldingen. Bij benaderen van die 10 leden bleek het om een “foutje” te gaan bij invullen van het formulier.  Het kan toch niet zo zijn dat wij, vereniging met ± 500 leden, geen secretaris onder ons hebben die deze rol op zich wil nemen. Indien het je wat lijkt om als secretaris deel te nemen binnen het bestuur van onze vereniging, waar ervaring geen pre is, nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Neem dan contact op door te klikken op deze LINK, stuur een mail naar siraterces.[antispam].@zvdeonderlinge.nl of bel 063-898-0871. Schrijven van een brief naar het secretariaat hoort ook nog steeds tot de mogelijkheden. Mocht de link niet werken kun je ook via HOME - Contact - Bestuur pagina op de tekst Vacant bij secretaris klikken om het aanmeld formulier te openen, in te vullen en uiteraard verzenden.

Wij moeten ons met z'n allen realiseren dat er bij geen aanmelding naar een betaalde kracht gezocht moet worden wat ongetwijfeld de nodige kosten met zich mee gaat brengen. 

Met vriendelijk groet,

Bestuur

Diederik Sonoyweg 11

1509BR Zaandam


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!