Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Secretaris gezocht

Geplaatst op 06-01-2018  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Bestuur

Vrijwilligerswerk niets voor mij…………… JA JUIST WEL, zeker bij de ZV de Onderlinge.

In je eigen vereniging iets kunnen betekenen als secretaris van de vereniging.

Gemiddeld een paar uurtjes (ca.1-3 uur) per week administratieve/secretariële werkzaamheden verrichten voor dezelfde club waar je boot gestald is of waar je lid van bent om zomers lekker het eiland te kunnen bezoeken....

Wij zoeken een nieuwe secretaris om mee te denken in ons bestuur, die dan 11 x per jaar de Bestuursvergaderingen bijwoont (en meedenkt zeker niet onbelangrijk!!), notuleert en dit dan ook 2x per jaar doet voor de Algemene Ledenvergadering.
Daarnaast houd je het ledenbestand bij (opvoeren en bijhouden nieuwe leden en stuur je soms een mailing naar alle leden) in ons geautomatiseerde systeem. Grotendeels gebeurt dit per mail, daarnaast nog een klein deel (versturen jaarstickers en vlaggen e.d.) per post.

Voel je je aangesproken om deze taak op je te nemen om zo ZV De Onderlinge van dienst te kunnen zijn, meld je dan aan op secretaris@zvdeonderlinge.nl.


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

 

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!