Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Planning berging 4 weken 2021

Geplaatst op 10-03-2021  -  Categorie: JHC

Beste 4 wekenstallers,

 

Onder voorbehoud van nieuwe of herziene beperkingen opgelegd door de overheid i.v.m. het Coronavirus start het bergen van de boten voor de 4 wekenperiode op vrijdagmiddag 9 april.

Met de huidige nog geldige beperkingen lijkt ons niets in de weg te staan om dit jaar deze periode gewoon door te laten gaan.

Houdt onze website,  je mailbox en het dagelijkse nieuws echter goed in de gaten!

 

In de agenda van de Haven op onze website heb je al kunnen zien dat het bergen voor de 4 wekenperiode zowel op vrijdagmiddag 9 april als op zaterdag 10 april plaatsvindt. De detailplanning, per dagdeel, voor het bergen kun je via onderstaand pad bekijken. Daarvoor moet je wel inloggen en heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je zal zien dat er op zaterdag een ochtend- en middagsessie staat gepland. De vaartuigen worden in een vaste volgorde gehesen en gestald, daardoor is het niet mogelijk te schuiven in de planning!

Op vrijdagmiddag starten we met de werkzaamheden om 13.00 uur. Op zaterdagochtend wordt om 08.30 uur gestart en ’s middags weer om 13.00 uur.

 

De 4 wekenperiode eindigt dit jaar op zaterdag 8 mei.

 

Pad naar planning: www.zvdeonderlinge.nl > Haven > Stalling > Planning 4 weken.

  

Let op!

Als gevolg van het Corona beleid vragen wij je om de basisregels opgesteld door het RIVM in acht te nemen, zoals houdt 1,5 meter afstand onderling en ook 1,5 meter van de vrijwilligers. In de loodsen is het dragen van een mondkapje verplicht en we adviseren om het mondkapje ook buiten op het haventerrein te dragen. Kom alleen (1 persoon) naar de haven voor het bergen van je boot en alleen op dat dagdeel waarop je boot gepland staat. Dus als je boot ’s middags gepland staat, kom dan niet ‘s ochtends al naar de haven, maar zorg wel dat je op tijd bent.

 

Desinfecteer je handen regelmatig en bij klachten kom dan niet zelf naar de haven, maar zorg voor vervanging. Je wacht op gepaste afstand van overige leden en de vrijwilligers tot je gevraagd wordt om je boot naar de kraan te varen. Nadat je boot is gestald ga je niet direct klussen, maar verlaat je het haventerrein. Zo voorkomen we dat er onnodig veel mensen op het haventerrein aanwezig zijn en beperken de kans op besmetting.

 

De toiletten op het haventerrein zijn toegankelijk, maar let op niet meer dan 1 persoon tegelijk in de toiletruimte. Het clubhuis blijft echter gesloten. Excuus voor dit ongemak, maar wij rekenen op je medewerking en begrip.

 

De Jachthavencommissie


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!