Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Inschrijving jeugd zeillessen uitgesteld

Geplaatst op 19-03-2020  -  Categorie: Jeugd  -  Auteur: jeugdcommissie

Op dit moment zijn  de inschrijvingen jeugd zeillessen voor het komende seizoen uitgesteld. 

Gezien de huidige situatie en de verwachte ontwikkelingen heeft de jeugdcommissie in overleg met het bestuur besloten nog niet te starten met de zeillessen en dat we de situatie over 3 weken, rond 6 april, opnieuw zullen beoordelen. Wij nemen in overweging om voor de zomer met een aangepast lesprogramma zeilles te geven mits dit verantwoord is. Voorop staat dat wij geen onnodige risico’s voor de kinderen, ouders en vrijwilligers willen lopen.

Onze website en facebook zijn de media's waar wij jullie op de hoogte houden. Mocht je nog vragen hebben kan dit via emailadres : dguej.[antispam].@zvdeonderlinge.nl.


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!