Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

In Memoriam

Geplaatst op 28-03-2022  -  Categorie: Algemeen

In Memoriam

 

Henk Gorter

 

Beste Onderlingers.

 

Op 28-03-2022 hebben we in Haarlem afscheid genomen van Henk Gorter.

Met Henk hebben we een zeer gewaardeerd lid verloren, een echte watersporter en een geweldig mens.

Op het overlijdens bericht stond een stukje dat Henk nog zelf geschreven had. Een vingerwijzing of eerder een boodschap voor ons allemaal.

Ik wens jullie veel liefde, plezier en levensgeluk, maak er wat moois van en doe dat vooral in zachtheid, met-,van- en voor elkaar.

Met dank en hartegroet, Henk

 

Henk was  een Onderlinger pur sang.

Wars van grote woorden, zichzelf nooit op de voorgrond zettend heeft hij zich altijd ingezet voor de vereniging. Henk was de drijvende kracht achter ons mooie clubblad. De vormgeving, de drukkwaliteit, de kleuren, etc. Het kon niet beter. Daarnaast hielp hij ons bij vele andere klussen als het verzorgen van het briefpapier, enveloppen, stickers, clubvlaggen etc. Als je al zijn verdiensten op een rijtje zet kun je hier alleen maar stil van worden, bescheiden en dankbaar dat we zoveel jaren van hem hebben mogen genieten.

In januari gaf Henk aan zijn lidmaatschap op het einde van 2023 te beëindigen. Hij wist dat de dood hem spoedig zou inhalen. Uiteraard hebben we Henk hierop gesproken. Hij eindigde met

Ik wens jullie succes met de vereniging. En ja, het is een mooie club, geweldig gewoon. Ben blij dat mijn naam op de Dirk Stelling prijs staat. Geweldig vind ik dat.

We zullen Henk node missen.

We wensen zijn naasten sterkte bij het verwerken van dit verlies en spreken nogmaals onze dankbaarheid uit voor alles wat Henk voor ons gedaan heeft.

 

Namens het bestuur

 

Jos Brouns, voorzitter

 


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!