Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Bijeenkomst 'Veilig Varen op Zee'

Geplaatst op 01-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Truida Bakker  -  Bron: KNRM
Beste verenigingsbestuurders,
 
Veel dank voor je deelname aan de bijeenkomst Veilig Varen op Zee. Het is voor de circa 60 vertegenwoordigers van de 30 verenigingen een leerzame bijeenkomst geweest op de prachtige KNRM locatie te IJmuiden. Ook de onderlinge banden zijn versterkt.
 
Via deze link lees je het verslag van de dag en tref je links aan naar de presentaties van de KNRM en het Watersportverbond. Er was veel belangstelling voor de App KNRM Helpt. Het overgrote deel van de aanwezigen gaf aan dit een waardevol hulpmiddel voor leden te vinden en vind het prima te gebruiken bij wedstrijden en tochten. Het versnelt de hulpverlening en draagt bij aan een veilige thuiskomst.

We verzoeken je vriendelijk je ervaringen te delen met de leden van je vereniging en te zorgen voor plaatsing van het verslag van deze bijeenkomst in het clubblad en/of op de website van je vereniging.  

Voor KNRM zijn je mening en ervaringen met het gebruik van de KNRM Helpt App zeer waardevol. Velen hebben het evaluatieformulier reeds ingevuld. Aan degenen die hier niet aan toe zijn gekomen het vriendelijke verzoek om het formulier alsnog in te vullen en deze te mailen naar Henk Kok via kok.h.[antispam].@knrm.nl. Bij voorbaat dank voor je medewerking.
 
Nogmaals dank voor je bijdrage en vriendelijke groet namens de leden van het Regioteam Noordzee,
 

Met vriendelijke groet,

 

Hylke Steensma


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!