Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Aankondiging najaarsvergadering

Geplaatst op 06-10-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Secretaris

Leden,

 

Het bestuur heeft vanwege de corona perikelen besloten om de najaarsvergadering van 20 november digitaal te houden.

Er wordt een mailing in het weekend van 23 oktober voor de vergaderingsdatum naar de leden gestuurd met daarin 2 linken waarvan er één verwijst naar de stukken voor de vergadering en één naar een stemformulier.

Het is de bedoeling dat het stemformulier 14 dagen voor de vergaderingsdatum, dus uiterlijk 6 november, ingevuld en verzonden wordt zodat het bestuur de ingevulde stemmen kan tellen en eventueel bijgeleverde stukken bespreken. 

1 week na de vergadering ontvang je opieuw een mailing met daarin een link waarin de uitslag van de stemmen en behandelde stukken staan vermeld. 

 

Namens het bestuur,

Secretaris (vacant)


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!