Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Onderhoud Prins Bernardbrug

Geplaatst op 06-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nieuwsredactie  -  Bron: Zaanstad Nieuws

De Zaandamse Prins Bernardbrug krijgt van maandag 10 januari tot en met zondag 23 januari een technische onderhoudsbeurt.

Voor het scheepvaartverkeer geldt een stremming van maandag 10 januari vanaf 06:00 uur tot maandag 24 januari 06:00 uur. Het is dan wel mogelijk om onder het vaste deel aan de oostzijde van de brug door te varen. De maximale doorvaarthoogte is daar 4,12 meter en de doorvaartwijdte acht meter.

Het onderhoud moet voorkomen dat de brug onverwacht en onaangekondigd moet worden afgesloten vanwege storingen. Het grootste deel van de werkzaamheden bestaat uit het verwijderen en vernieuwen van de bedienings- en besturingsinstallatie, zodat de brug voldoet aan de meest recente Europese wet- en regelgeving.


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!