Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Het dak eraf bij de ZO

Geplaatst op 28-06-2019  -  Categorie: JHC  -  Auteur: Jachthavencommissie

De kop doet vermoeden een groot feest bij de ZO. Niets is minder waar, het dak gaat er letterlijk af bij de kleine loods. De oude asbest platen worden vervangen door het zelfde type platen als op de grote loods zijn gebruikt. Dit betekend wel een paar weken overlast door het niet bereiken van de parkeerplaats bij de kleine loods en 4 boten die van plek moeten wisselen binnen de haven. Ook zijn er rood wiite linten geplaatst bij de boxen in de haven die niet gebruikt mogen worden door leden of passanten. Gelijk wordt de oude verlichting van TL naar LED vervangen, bekabeling vernieuwd en zonnepanelen geplaatst. Excuses voor het ongemak en wij hopen dat met 3 weken het e.e.a. weer vrij wordt gegeven. Het verdere verloop van de verbouwing wordt bijgehouden in ons fotoboek op de website. 

UPDATE 14-7-2019:

Uiterlijk lijkt het erop dat het dak klaar is maar de ingemeten kantstukken, wat pas gemeten kan worden nadat de dakplaten erop liggen, worden in de fabriek gemaakt en daarna geplaatst. Ook moeten de dakgoten incl. afvoeren nog geplaatst worden. Zoals de planning nu is verwachten wij met 1 week na dato update de parkeerplaats weer vrij te geven. Dus nog even behelpen met de parkeergelegenheid.

Groet Jachthavencommissie


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!