Leden login | Volg ons op:

Volg ons op: 
 
ZO vlag
 
home-vereniging-boven
 

Aanvang tewaterlating 2 mei

Geplaatst op 19-04-2020  -  Categorie: Bestuur  -  Auteur: Voorzitter

Beste Onderlingers,

"It giet oan".

In het weekeinde van 2 mei gaan we starten met de tewaterlating van de boten die in de winterstalling staan.Ook tijdens de tewaterlating blijven de maatregelen van de overheid ter preventie van de verspreiding van het Coronavirus van kracht.

Dit betekent dat de gang van zaken tijdens de tewaterlating anders is dan u gewend bent. Het schema en de procedure die gevolgd gaat worden zullen we binnenkort bekend maken.

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan de instructies zal houden. Zij zijn immers de basis van de afspraken die het bestuur gemaakt heeft met de gemeente. Alleen zo kan de tewaterlating doorgang vinden.

Door uitstel van de tewaterlating van de boten in de winterstalling zal er dit jaar geen 4-weken periode zijn. Indien dit voor u een onoverkomelijk probleem is kunt u hierover contact opnemen met de jachthavencommissie.

Met de tewaterlating van de boten zullen ook de rekeningen van de zomerstalling verzonden worden.

Ook met de boten in het water is het vaarseizoen niet terug naar normaal. De bediening van bruggen en andere kunstwerken is nog steeds beperkt, zeker tot 1 juni. Ook zullen de corona-maatregelen zeker nog enige tijd van kracht zijn. Zowel op de haven als op het eiland blijven we de adviezen van het RIVM volgen en hopen daarmee samen met u een veilige omgeving te creëren voor iedereen die de haven en het eiland bezoekt.

We wensen iedereen alsnog een goed vaarseizoen toe.

Namens het algemeen bestuur

Jos Brouns, voorzitter


 
 

Klik op de adverteerder voor meer info

 

Contact

Zeilvereeniging de Onderlinge
Diederik Sonoyweg 11
1509BR Zaandam 

@mail: info@zvdeonderlinge.nl

Rekeningnummer: NL61INGB0000220567

Havenmeester: 06 - 817 587 27

(aanwezig tussen 17.00 -18.00)

havenmeester@zvdeonderlinge.nl

Waarom de ZO

Bij Zeilvereeniging De Onderlinge, kortweg Z.O., vind je alles om de watersport of -recreatie te beleven: een geweldig zeil/vaargebied rond en recreatie op ons eigen schiereiland in het Alkmaardermeer plus een haven midden in het hart van de Zaanstreek waar alle moderne faciliteiten aanwezig zijn: stalling te water, op de wal en binnen, en een clubhuis. De ca. 500 leden houden dit alles met elkaar in topconditie. Meld je aan en kom het meebeleven!